Over ons

Het verhaal van YOY'D

You On Your Best Day

Net dat beetje extra 

Je hebt een druk en vol leven. Bent ambitieus, hebt een geweldig gezin en een groot en actief sociaal leven. Daarmee heb je vaak (te) weinig tijd voor je zelf. Een sportschool kan intimiderend zijn met veel jonge, van zichzelf bewuste mensen in hippe outfits, veel spiegels en harde muziek. Een omgeving waarin je je niet direct op je gemak voelt. En dat terwijl sporten zo leuk kan zijn en je een goed gevoel kan geven.

YOY’D is sportkleding waarin je je goed voelt, het geeft je net dat beetje extra zelfvertrouwen. Onze modellen zijn gemaakt voor het vrouwelijke lichaam, jouw lichaam. Bedekken de zones die je wat minder aandacht wilt geven en accentueren de mooie kanten van je lichaam. De stoffen voelen zacht en soepel aan en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De vrouwelijke details, kleuren en patronen, die net even anders zijn dan het standaard assortiment, geven een gevoel van eigenheid. YOY’D geeft je dat beetje extra, het steuntje in de rug om het beste uit je zelf te halen. Je voelt je sterk, energiek en vrouwelijk. 

 

Wat we belangrijk vinden

YOY’D wordt gemaakt van stoffen die niet met toxische verf behandeld worden en wordt geproduceerd in fabrieken die zich houden aan de Europese richtlijnen. De naaiateliers worden goed onderhouden en de werknemers worden correct betaald. Kinderarbeid mag niet voorkomen. Deze zorg vind je terug in onze kleding.                                    

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een hoog service niveau zijn onze kernwaarden. We stellen jou als vrouw centraal in alles wat we doen. We luisteren naar je, begrijpen je en stemmen onze producten en dienstverlening af op jouw wensen. 

Bij YOY’D mag je gewoon je zelf zijn, maar dan wel graag de beste versie van je zelf. We pushen en oordelen niet, maar willen je motiveren en inspireren. You On Your Best Day, whatever day that may be.

 

YOY'D activewear_over ons

Ingrid

"Hee hoi, ik ben Ingrid. Global Marketing Manager in het dagelijkse leven en creatief onderneemster in mijn dromen. Daarom ben ik YOY'D aan het opstarten. Ik hoop dat ons verhaal je aanspreekt en YOY'D straks ook jouw favoriete sportkledingmerk wordt."

Close Menu