YOY'D deelt

Ben je ook zo benieuwd waar wij zoal mee bezig zijn? Welke stappen we reeds hebben gezet in de ontwikkeling van jouw nieuwe favoriete sportkledingmerk? En wat ons volgende doel is? 

Via maandelijkse blogs houden we je op de hoogte van onze ontwikkelingen. De kleine en grote succesmomenten, maar ook wanneer we even keihard onze neus stootten en wat we daar dan van hebben geleerd. 

De komende weken laat ik jullie, in een mini blogserie, kennis maken met de collectie van YOY’D. Een sneakpreview.

YOY'D deelt

 

Het wordt allemaal steeds echter. Daar waar vorig jaar alleen nog maar een paar gedachten in mijn hoofd zaten, ik een heleboel ideeën op pinborden had verzameld en verschillende moodboards had gemaakt, zijn we nu druk bezig de samples van de collectie te maken. Het vele werk, het wikken en wegen en vooral het hebben van geduld komt nu allemaal samen in deze samples. Echt zo ontzettend tof! Ik wil dan ook niets liever dan de collectie met jullie delen, maar helaas is het nog niet zover. 

Om jullie net zo enthousiast te krijgen als ik, licht in de komende weken steeds een deel van de collectie toe. Zo gaat het hopelijk voor jullie ook wat meer leven. Dus stap even met me mee ‘behind te scenes’ dan geef ik je een sneakpreview.

 

Veel leesplezier!

 

YOY'D activewear Liefs Ingrid

Close Menu